Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. listopada 2020.

Ministarstvo turizma i sporta sufinancirat će rekonstrukciju sportske dvorane koja se nalazi kod NK Pitomača

Načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić u Ministarstvu turizma i sporta u Zagrebu, potpisao je Ugovor za sufinanciranje projekta Javna zgrada – Dvorana za male sportove kojeg će Ministarstvo sufinancirati u iznosu od 267.390,90 kuna. Nositelj projektne prijave je Općina Pitomača, dok je tvrtka Draft d.o.o. izradila i prijavila zahtjev na Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2020. godini, a u sklopu kojega su za sufinanciranje odobrene samo 23 projektne prijave.

Ovim projektom rekonstruirat će se i opremiti Dvorana za male sportove koja se nalazi u Pitomači pored nogometnog igrališta i ukupne je površine 277 četvorna metra.
Navedena zgrada bit će opremljena sportskom opremom potrebnom za funkcionalne treninge. Dakle, nabavit će se potrebna oprema za one sportove koji se izvode u toj dvorani, ali nemaju dostatnu opremu. Također, nabavit će se oprema za osobe s invaliditetom. Radovi će se sastojati od građevinsko obrtničkih radova, vodovoda i kanalizacije, elektroinstalacija, strojarskih radova i sanitarne opreme, što će uključivati radove na reorganizaciji prostora, zamjenu završnih obrada površina, zamjenu dijela stolarije te zamjenu sanitarija i rasvjetnih tijela s nužnim intervencijama na postojećim instalacijama u okviru zatečenih priključaka na infrastrukturu. (pitomaca.hr)

Share Button
Skip to content