Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. rujna 2020.

Upute za rad studentskih domova: Do daljnjega su zabranjeni svi posjeti osim nužnih vezanih uz pitanje zaštite zdravlja i sigurnosti

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja Zagreb, objavili su Upute za rad studentskih domova s obzirom na epidemiju COVID-19 u školskoj godini 2020./2021.
Do daljnjega su zabranjeni svi posjeti domovima osim nužnih posjeta vezanih uz pitanje zaštite zdravlja i sigurnosti. U Domovima su dozvoljene samo aktivnosti koje su vezane uz djelatnosti Doma/centra propisane statutom, a koje se odnose isključivo na stanare Doma i radnike Centra, uz pridržavanje svih propisanih mjera. Održavanje zabava, proslava i sl. u zatvorenim i otvorenim prostorima studentskog centra nisu za sada dozvoljene, uzimajući u obzir aktualnu epidemiološku situaciju.

U svim objektima važno je provoditi i poštivati opće mjere sprječavanja širenja COVID-19. Sve aktivnosti treba provoditi tako da se smanje susreti uživo. To se pogotovo odnosi na okupljanja veće grupe studenata kao i djelatnika (kasnije opisano u dokumentu). Cjelokupan tekst „Upute“ možete vidjeti OVDJE. (www.hzjz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button
Skip to content