Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. rujna 2020.

SARS-CoV-2 u VPŽ: Novo zaražene su tri žene, kontakti su već ranije inficiranih korona virusom

Na području Virovitičko-podravske županije, tri su novo zaražene osobe virusom SARS-CoV-2. Radi se o tri žene, od kojih su dvije starije, jedna srednje životne dobi, sve s blažim simptomima COVIDA-19 i kontakti su već ranije inficiranih korona virusom.

Bilanca je to od 65 testiranih osoba u posljednja 24 sata, od čega je njih 60 bilo negativno, a troje navedenih pozitivno, a za dvoje se tek očekuju rezultati za korona virus. U Općoj bolnici Virovitica, trenutno je hospitalizirano šestero COVID-19 pacijenta. Troje je starije, a troje srednje životne dobi, svi su sa srednje teškim oblicima bolesti. Jedna osoba je prevezena u respiracijski centar u Osijek. Istodobno, oporavile su se četiri osobe, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.. Trenutno je 228 osoba u samoizolaciji.

Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 160 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Od toga, 63 ih je trenutno aktivno, devedeset i dvoje ih se oporavilo, dok su tri žene i dva muškarca preminuli. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

Share Button
Skip to content