Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. rujna 2020.

Korona virus u VPŽ: Troje je novo zaraženih, petero je oporavljenih, 217 osoba je u samoizolaciji

Na području Virovitičko-podravske županije, tri su novo zaražene osobe virusom SARS-CoV-2. Radi se o dva muškarca i ženi, koji su srednje i starije životne dobi. Jedna osoba je asimptomatska, a dvije su s blažim simptomima COVIDA-19.

Istodobno, oporavilo se petero osoba, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Bilanca je to 77 testiranih osoba u posljednja 24 sata, od čega je njih 74 bilo negativno, a troje navedenih bilo je pozitivno na korona virus. U Općoj bolnici Virovitica, trenutno je hospitalizirano petero COVID-19 pacijenta. Troje je starije, a dvije srednje životne dobi. Osim jedne osobe koja se asimptomatska, ostali imaju brojne komorbiditete, a od čega troje ima srednje teške oblike bolesti, a jedna osoba teži oblik, ali on još uvijek ne zahtijeva mehaničku ventilaciju. Trenutno su 217 osoba u samoizolaciji.

Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 157 osoba se zarazila COVIDOM-19. Od toga, 64 ih je trenutno aktivno, osamdeset i osmero ih se oporavilo, dok su tri žene i dva muškarca preminuli. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

Share Button
Skip to content