Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. rujna 2020.

8. sastanak Vlade RH i premijera Andreja Plenkovića sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Gospiću

Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjedat će 8. sastankom Vlade sa županima te predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina, u petak, 18. rujna 2020. godine, u 10.00 sati, u Gospiću ( Hotel Ana, Zagrebačka 18). Na sastanku će sudjelovati i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Prvi sastanak u ovom formatu održan je u Zagrebu, 19. prosinca 2016. godine, radi uspostave načela partnerstva u komunikaciji sa svim hrvatskim županijama, gradovima i općinama. Tada je dogovorena praksa redovitog usklađivanja višerazinskog upravljanja Hrvatskom, radi njezinoga ravnomjernog regionalnog razvoja. Dosad su sastanci u tom formatu održani i u Požegi, Šibeniku, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Koprivnici. Teme sastanka u Gospiću bit će porezna reforma, reforma lokalne samouprave te korištenje europskih fondova i Plan gospodarskog oporavka. (www.vlada.gov.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button
Skip to content