Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. rujna 2020.

SARS-CoV-2 u VPŽ: Testirano je 100 ljudi, troje ih je novo zaraženih, u samoizolaciji je 208 osoba

U posljednja 24 sata, Virovitičko-podravska županija bilježi troje novo inficiranih od virusa SARS-CoV-2. Testirano je 100 osoba, a troje ih je bilo pozitivno, naglasili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Od navedenih, dvije su žene i jedan muškarac, dvoje ih je srednje, a jedna je osoba starije životne dobi. Kod dvoje zaraženih COVIDOM-19 slabije su izraženi simptomi, a jedna je asimptomatska.

U posljednja 24 sata, s područja Virovitičko-podravske županije, nema oporavljenih od korona virusa. Osim toga, četiri osobe, od trenutno 69 inficiranih, nalaze se na bolničkom liječenju i njihovo zdravstveno stanje je stabilno, nemaju teže izražene simptome bolesti. U samoizolaciji je trenutno 208 osoba.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju i pozivaju na odgovorno ponašanje, te pridržavanje postojećih epidemioloških mjera. Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 151 osoba se zarazila COVIDOM-19. Od toga, 69 ih je trenutno aktivno, osamdesetero ih se oporavilo, dok su jedan muškarac i žena preminuli. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button
Skip to content