Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. rujna 2020.

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održana je edukacija na temu „Mladi, ljudska prava i ravnopravnost spolova“

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a u sklopu projekta koji Udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Klubom mladih Virovitica, provodi pod nazivom „Iskoristi svoje potencijale!“, održana je edukaciju za mlade na temu „Mladi, ljudska prava i ravnopravnost spolova“.

Predavačice su bile, Desa Kolesarić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije i predsjednica udruge S.O.S. Virovitica, te Renata Taušan, tajnica Kluba mladih Virovitica. Edukacija je bila namijenjena mladima koji se svojim angažmanom žele aktivno uključiti u društvene i političke procese u zajednici i raditi na jačanju svojih kapaciteta kroz neformalni oblik obrazovanja te tako povećati znanja,motiviranost i interes za aktivnije uključivanje u život lokalne zajednice.

Projekt „Iskoristi svoje potencijale!“ jednogodišnji je projekt koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi ga udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Klubom mladih Virovitica. Cilj projekta je poticanje mladih na području Virovitičko-podravske županije za preuzimanje uloge aktivnog građanina u rješavanju pojedinih društvenih problema. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button
Skip to content