Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

07. rujna 2020.

Općina Čađavica i dalje provodi projekt ”Zaželi – Općina Čađavica”

Općina Čađavica, od 6. srpnja 2018. godine, na području općine provodi projekt ”Zaželi – Općina Čađavica” koji je financiran kroz bespovratna sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a zaključen je s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje sa stopostotnim financiranjem ukupne vrijednosti projekta 2.040.257 kuna, a koji je pisala VIDRA, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Unatoč novoj situaciji i nužnim promjenama uvjetima rada uzrokovanih pandemijom, zaposlenice na projektu i u ovim teškim vremenima stoje na raspolaganju svojim korisnicima. Tijekom redovnog obavljanja posla u sklopu projekta, drže se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite i HZJZ te koriste zaštitne maske i opremu, a sve u cilju što boljeg, kvalitetnijeg i sigurnijeg obavljanja svojih dnevnih zadataka.

– Nadamo se da će se situacija ubrzo smiriti i da će se provedba projekta moći nastaviti kao što je to bilo prije pandemije, ali naravno, uz mjere opreza – kažu iz Općine Čađavica.

Podsjetimo, u sklopu projekta ”Zaželi-Općina Čađavica” zaposleno je 12 žena koje trenutno skrbe za 72 krajnja korisnika. (www.icv.hr, Općina Čađavica; foto: ilustracija Dragutin Fišli)

Share Button
Skip to content