Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. srpnja 2020.

Doznajte kako se glasovalo na području svih gradova i općina Virovitičko-podravske županije, te koji su kandidati izborili ulazak u Hrvatski sabor

Prema podacima Državnog izbornog povjerenstva, u novom sazivu Hrvatskog sabora bit će 14 zastupnika koji su to izborili na području IV. izborne jedinice. Oni su: Ivan Anušić, Josip Đakić, Ivan Radić, Nataša Tramišak, Marko Pavić, Vesna Bedeković, Josip Škorić, Hrvoje Šimić (svi HDZ); Sabina Glasovac, Domagoj Hajduković, Romana Nikolić (Restart koalicija); Vesna Vučemilović, Mario Radić i Krešimir Bubalo (Domovinski pokret).
Hrvatska demokratska zajednica je uvjerljivi pobjednik izbora za Hrvatski sabor, kako na razini Hrvatske, tako i u IV. izbornoj jedinici, kao i u Virovitičko-podravskoj županiji. U nastavku teksta možete doznati kako se glasovalo u pojedinom gradu i općini na području Virovitičko-podravske županije. Sve rezultate možete vidjeti i na stranici Državnog izbornog povjerenstva tj. OVDJE. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Facebook)

Share Button