Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. lipnja 2020.

Uskoro će biti završena izgradnja dječjeg vrtića u Svetom Đurađu: Ulaganjem u najmlađe stvara se sigurna budućnost grada, 32-oje mališana pronaći će mjesto u novom zdanju

Radovi na zgradi Dječjeg vrtića Cvrčak u Svetom Đurađu na samom su završetku. Ukupna vrijednost radova je 5.600.000,00 kuna, a koliko je zapravo vrijedna investicija u dječji vrtić u prigradskom naselju znaju najbolje mještani Svetog Đurađa koji svoju djecu više neće morati voziti u Viroviticu, već će im vrtić biti nadohvat ruke.

– Zgrada vrtića u Svetom Đurađu proširit će kapacitet prijema djece za 32 nova mjesta. Radovi stvarno brzo i temeljito napreduju. Moram napomenuti da je u pripremi i projekt obnove stare zgrade COOR-a za potrebe i proširenje kapaciteta Dječjeg vrtića Cvrčak Virovitica kako bismo zadovoljili kompletan obuhvat djece s područja Grada Virovitice, a vrijednost investicije procijenjena je na 3.500.000,00 kuna, što će obuhvaćati energetsku obnovu i adaptaciju cijele zgrade – najavio je gradonačelnik Ivica Kirin.  (virovitica.hr)

Share Button