Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. ožujka 2020.

Izvršne Liste prvenstva za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima za 2020. godinu

Na temelju članka 16. stavka 5. Zakona o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima („Narodne novine“ br. 106/18, 98/19), Upravni odjela za graditeljstvo, zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove Virovitičko-podravske županije objavljuje izvršne Liste prvenstva za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima za 2020. godinu.

Izvršna Lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje davanjem u najam obiteljske kuće – model A (preuzmi)

Izvršna Lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje darovanjem neuseljive obiteljske kuće u državnom vlasništvu i građevnog materijala za njezinu obnovu ili rekonstrukciju – model B (preuzmi)

Izvršna Lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje davanjem u najam stana – model C (preuzmi)

Izvršna Lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje darovanjem građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu i građevnog materijala za izgradnju obiteljske kuće – model D (preuzmi)

Izvršna Lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje darovanjem građevnog materijala za obnovu, dogradnju/nadogradnju i završetak izgradnje obiteljske kuće u vlasništvu podnositelja prijave odnosno darovanjem građevnog materijala za izgradnju obiteljske kuće na građevinskom zemljištu u vlasništvu podnositelja prijave – model E (preuzmi). (www.vpz.hr, bb, Fotografija/Ilustracija: Matija Rođak)

Share Button