Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. veljače 2020.

“Original, a ne kopija”: Sve zainteresirane djevojčice, djevojke i žene prijavite se na plesni događaj “Plesom do ljubavi”

Sportska zajednica Virovitičko–podravske županije prihvaćanjem inicijative Međunarodnog olimpijskog odbora da se osigura ravnopravnost ženama u svim područjima u sportu, u 2020. godini će organizirati nekoliko događanja vezana za promociju sporta i tjelesne aktivnosti djevojčica, djevojaka i žena. Prva takva aktivnost planirana je 15. veljače u 19 sati na košarkaškom terenu hale Viroexpo pod nazivom “Plesom do ljubavi”. Sat plesa namijenjen je svim djevojčicama, djevojkama i ženama koje se žele priključiti motivirajućoj inicijativi za buđenje samosvijesti o vlastitoj vrijednosti “Original, a ne kopija”. Plesni događaj će voditi u kombinaciji Alida Saračević, Shine dance fitness instruktorica i Tihana Sarošević, profesorica iz studija Disstatik. Sve zainteresirane sudionice mogu isprobati koreografiju iz priloženog videa:

Plesne radionice će biti besplatne, a sve zainteresirane se mogu prijaviti s imenom i prezimenom na e-adresu: plesomdozdravljavt@gmail.com (sportskazajednica-vpz.hr, www.icv.hr, video: youtube)

plensi

Share Button