Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. siječnja 2020.

Najbolji sportaši općine Pitomača u 2019. godini su rukometašica Nina Ferić i stolnotenisač Dražen Matoničkin

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, u sklopu završnice zimskog malonogometnog turnira ulica i naselja općine Pitomača, Sportska zajednica općine Pitomača proglasila je najbolje sportaše općine u 2019. godini.

Za najbolji ženski kolektiv ponovno je izabran Ženski rukometni klub Pitomača, koji se nakon osvajanja prvog mjesta u trećeligaškom rangu natjecanja vratio u drugoligaško društvo (2. liga Sjever), gdje se trenutno uspješno natječe pod vodstvom trenerice Sanje Šandrovčan.

Najbolji muški kolektiv u 2019. godini je Stolnoteniski klub Pitomača, koji se i više nego uspješno natječe u 3. stolnoteniskoj ligi – Regije Slavonija Zapad. Boje pitomačkog stolnoteniskog kluba brane Tomislav Krmić, Dražen Matoničkin, Goran Čok i Mirko Debeljak.

Za najbolju sportašicu općine Pitomača izabrana je Nina Ferić, mlada rukometašica, članica ŽRK Pitomača, za koju, kako kažu suigračice i trenerica Sanja Šandrovčan ne postoji “izgubljena lopta”, a u svakoj utakmici daje svoj maksimum i veliki je motivator. Priznanja i prigodne poklone najboljima podijelio je predsjednik Sportske zajednice općine Pitomača Tihomir Šokec.

Najbolji ženski kolektiv: Ženski rukometni klub Pitomača
Najbolji muški kolektiv: Stolnoteniski klub Pitomača
Najbolja sportašica: Nina Ferić (ŽRK Pitomača)
Najbolji sportaš: Dražen Matoničkin (STK Pitomača). (www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

Share Button