Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. siječnja 2020.

Raspisan Javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava u cilju zapošljavanja osoba s invaliditetom

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je Javne natječaje za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu financiranja od 40.000.000 kuna i to:

1. Javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod poslodavaca koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, odnosno kod osoba s invaliditetom koje se samozapošljavaju i obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu od 30.000.000 kuna;

2. Javni natječaji za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod neprofitnih organizacija koje obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu od 10.000.000 kuna. Krajnji rok prijave na javne natječaje je 18. 2. 2020. godine.

Sve detaljnije informacije o raspisanim javnim natječajima, kao i obrasci zahtjeva, obrasci proračuna troškova programa i obrasci potrebnih izjava za natječaje, mogu se pronaći i preuzeti s web stranice Zavoda: www.zosi.hr. Za više informacija obratite se u Razvojnu agenciju VTA. (vta.hr)

Share Button