Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

05. prosinca 2019.

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije raspisala natječaj za dodjelu novčanih potpora sportašima, rok za prijave do 12. prosinca

Na temelju članka 49. Statuta Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije raspisan je Javni natječaj za dodjelu novčanih potpora sportašima I., II. ili III. kategorije Hrvatskog olimpijskog odbora. Sportaši koji se prijavljuju na Natječaj moraju imati:

Važeću kategoriju HOO-a; Prebivalište u Virovitičko-podravskoj županiji; Potvrdu o članstvu u klubu koji je registriran i djeluje u Virovitičko-podravskoj županiji.

Prijave na natječaj primaju se do 12. prosinca 2019. godine, a odluku o potpori donijet će Izvršni odbor Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije do kraja 2019. godine. Detaljnije informacije o navedenom Javnom pozivu mogu se vidjeti na službenoj internetskoj stranici Sportske zajednica Virovitičko-podravske županije www.sportskazajednica-vpz.hr ili OVDJE. (www.vpz.hr, www.sportskazajednica-vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button