Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

31. listopada 2019.

Fotogalerija: Pogledajte kako izgledaju sportski teniski tereni koji su postavljeni u hali Viroexpa

U hali Viroexpa u Virovitici, bit će tri teniska terena, jedan za košarku, badminton, borilačke sportove, stolni tenis te dva multifunkcionalna, za rukomet i mali nogomet. Radove su obišli virovitičko-podravski župan Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement, pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove VPŽ, te direktor Viroexpa Bojan Mijok.

– Nije nam cilj da se hala Viroexpa koristi samo desetak dana u godini. Ova hala, tako postaje dostupna, za naše sportaše, građane i rekreativce, tijekom cijele godine, a pritom se neće ometati održavanje sajma – kazao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Radove izvodi tvrtka Edel sport d.o.o. iz Zagreba. Vrijednost ugovora iznosi 623.112,00 kuna. Podsjetimo, zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, Virovitičko-podravskoj županiji i gradu Virovitici, a kroz projekt Slavonija, Baranja i Srijem, Viroexpo je gradnjom multifunkcionalne hale dobio svoj dom. Bio je to prvi ostvareni projekt kroz razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem, vrijedan 16.500.000,00 kuna. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button