Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

02. listopada 2019.

Fotogalerija: Slatinski umirovljenici, uz župana Androvića svečano obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Udruga umirovljenika Slatina u utorak je u slatinskom Hrvatskom domu svečano obilježila Međunarodni dan starijih osoba. Na prigodnoj svečanosti nazočili su virovitičko-podravski župan Igor Andrović, predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić, slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo VPŽ ”Sveti Rok” dr. Miroslav Venus, župnik slatinske Župe sv. Josipa vlč. Dragan Hrgić, pročelnik u Uredu slatinskog gradonačelnika Krunoslav Šarabok, te članovi Udruge i gosti.

Na početku svečanosti, sve je nazočne pozdravio i o radu Udruge upoznao predsjednik iste Vladimir Domić. Čestitke za Međunarodni dan starijih osoba, kao i podršku Udruzi uputili su slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Miroslav Venus govorio je o problemima s kojima se umirovljenici danas susreću te iznio statističke podatke koje se tiču umirovljeničke populacije. Svojim nastupima, svečanost su uljepšali vrtićarci Dječjeg vrtića Zeko Slatina, skupine ”Jabučice” i ”Jagodice”, dok su članovi Udruge u literarnom dijelu programa pročitali nekoliko pjesama.

Nakon svečanog programa, patronažne sestre Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije zainteresiranima su mjerile šećer u krvi i krvni tlak, a mjerenju su pristupili i župan Igor Andrović te predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić. Parametri mjerenja bili su im u granicama normale, tj. odlični. te slobodno možemo reći da nam Županija ”puca od zdravlja”. (ADF; Fotografije D. Fišli)

Share Button
Skip to content