Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. kolovoza 2019.

Završio je 7. međunarodni No Limit kup – Suhopolje brončano u konkurenciji U-9, a njihov vratar, Kevin Voia je najbolji na turniru

Proteklog vikenda, u organizaciji Nogometne akademije No Limit, a povodom Dana grada Virovitice – Rokova 2019. održan je 7. međunarodni No Limit kup, nogometni turnir koji se odigrao na Tvin-ovom nogometnom igralištu u Virovitici. Nakon što su u petak, 16. kolovoza snage odmjerile selekcije U-8 te u subotu, 17. kolovoza selekcije U-11, u nedjelju je odigran i posljednji dan turnira, rezerviran za nogometaše selekcija U-9.

Pobjednik turnira u konkurenciji U-9 je HNK Vinkovci. Drugo mjesto osvojio je NK Slaven Belupo. Broncu je zasluženo osvojila ekipa Suhopolja, dok su četvrti bili mališani iz Donjeg Miholjca. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivan Fabijan iz pobjedničke momčadi. Najboljim golmanom turnira proglašen je Kevin Voia iz Suhopolja. Najbolji strijelac turnira je Niko Nestić iz redova Slaven Belupa. Trofej za fairplay u konkurenciji U-9 dobila je ekipa BŠK Brezovec. Medalje i pehare ekipama te prigodne trofeje najboljim pojedincima uručio je zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement. (www.icv.hr, ts, foto: facebook, No Limit)

Share Button