Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. kolovoza 2019.

Festival mladih slatinskih talenata održat će se 23. kolovoza, pogledajte tko su kandidati

Posljednjeg dana svibnja, te 7. lipnja održane su audicije na kojima je odabrano 7 predškolaca koji nastupaju revijalno i 22 natjecatelja u tri kategorije: kategorija niži razredi I (1. i 2. razredi – 10 natjecatelja), kategorija niži razredi II (3. i 4. razredi – 7 natjecatelja) i kategorija viši razredi (5 natjecatelja).

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza održano je niz glazbenih radionica i priprema s djecom, a djecu za nastup pripremalo je šest mentorica: Sanela Tot, Tamara Dorić, Melita Čmarec, Gabriela Baketa, Gordana Rakocija i Ivana Strupar. Glazbena pratnja i ove godine bit će Glazbena skupina Čista petica s kojom završne probe započinju danas (19. kolovoza) u 17,00 sati u prostorijama Društva ”Naša djeca” Slatina (dvorište stare Pošte). Festival će se održati u petak, 23. kolovoza, na ljetnoj pozornici na Trgu svetog Josipa s početkom u 19,00 sati. Ovogodišnji festival u organizaciji Društva ”Naša djeca” Slatina financiraju Grad Slatina, Virovitičko-podravska županija i tvrtka Komrad d.o.o. Slatina.

Svi sudionici bit će nagrađeni simboličnim nagradama, dok će najbolji u svakoj kategoriji biti nagrađeni jednodnevnim putovanjem u Zabavni park Prater u Beč, koji se planira za 7. rujna 2019. godine. (ADF; DND Slatina)

Share Button