Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. kolovoza 2019.

Rokovo 2019. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica održana radionica “Znamenitosti moga grada u puzzlama”

Povodom Dana grada – Rokova, u ponedjeljak je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica s početkom u 11 sati održana kreativna radionica pod nazivom “Znamenitosti moga grada u puzzlama”.
Radionica, koja je namijenjena za djecu predškolskog uzrasta i učenike nižih razreda osnovne škole, zajednička je suradnja Dječjeg odjela i Igraonice virovitičke knjižnice te Društva Naša Djeca Virovitica.

– Svake godine gledamo da je tema ove naše radionice i pričaonice povodom Dana grada na različite načine vezana uz Rokovo te smo ovu godinu odlučili napraviti puzzle s motivima veduta grada i najpoznatijih virovitičkih građevina. Tako upoznajemo djecu s građevinama našeg grada – rekla je voditeljica Igraonice Ivana Molnar.

Osim djelatnica knjižnice, s djecom su puzzle slagale i volonterke Udruge Naša Djeca Virovitica.

– Ovo je posebno zadovoljstvo – istaknula je predsjednica Društva Naša Djeca Virovitica Željka Barić.

– Volonteri dolaze u svoje slobodno vrijeme i to ispuni njihovo srce i daje im posebnu radost. Ljepota je vidjeti djecu kako uživaju, i mi naravno s njima – zaključila je.

Mnoštvo djece sudjelovalo je i uživalo u ovom kreativnom projektu a kako je izgledalo slaganje puzzla s motivima našeg grada poput Glazbene škole Jan Vlašimsky, Kazališta Virovitica te nove gradske fontane pogledajte u fotogaleriji. (www.icv.hr, ea, Fotografije: Ena Aragović)

Share Button