Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. srpnja 2019.

Dan državnosti Crne Gore: Na obilježavanju u Zagrebu sudjelovali i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica te saborska zastupnica Vesna Bedeković

U Zagrebu je svečano obilježen Dan državnosti Crne Gore. Svečanosti su prisustvovali predstavnici diplomatskog kora, te predstavnici političkog, gospodarskog i kulturnog života Republike Hrvatske i Crne Gore. Temeljem upućenog poziva veleposlanika Crne Gore u Republici Hrvatskoj Bore Vučinića, iz Virovitičko-podravske županije svečanosti su prisustvovali: saborska zastupnica i predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Hrvatskog sabora Vesna Bedeković i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica Zlatko Pleša, predsjednik i Milan Vanđura, samostalni savjetnik.

U kontaktima s nizom veleposlanika i predstavnika diplomatskog kora, srdačno su razgovarali s veleposlanikom Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj Robertom Klinke, o nastupu Njemačke kao zemlje partnera na jubilarnom 25. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji će se održati od 13. – 15. ožujka 2020. godine u Virovitici. (HGK ŽK Virovitica)

Share Button