Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. lipnja 2019.

Sredstvima Virovitičko-podravske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora, za potrebe Sportske zajednice VPŽ i sportaša, nabavljeno je kombi vozilo

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, u okviru projekta „Aktivne zajednice za 2019. godinu“, a temeljem prijave na natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora, osigurala je 70.000,00 kuna za nabavku kombi vozila za potrebe sportaša i sportske zajednice VPŽ. No, kako su dobivena sredstva bila nedostatna, Virovitičko-podravska županiji, izdvojila je 125.000,00 kuna, te je shodno tome, nabavljeno kombi vozilo Opel Vivaro, ukupne vrijednosti 195.000,00 kuna.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, tim je povodom, tajnici Sportske zajednice VPŽ, Dori Međimorec, predao ključeve kombi vozila, koji će koristiti brojni sportaši s područja Virovitičko-podravske županije.

– Ovo je poklon Sportskoj zajednici VPŽ, ali prvenstveno našim udrugama i sportašima, jer sport pospješuje zdravlje, a našoj djeci nudi mogućnost razvoja društvenih kapaciteta – kazao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Uz župana Androvića i tajnicu Međimorec, primopredaji kombi vozila nazočila je i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ Vesna Šerepac, predsjednik Sportske zajednice VPŽ Saša Topić kao i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button