Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. lipnja 2019.

Potpisani ugovori s izvođačima radova za izgradnju Dječjeg vrtića Veliki Rastovac i energetsku obnovu društvenog doma i zgrade Općine Crnac

U prostorijama Općine Crnac održano je potpisivanje ugovora o izvođenju radova na Izgradnji i opremanju Dječjeg vrtića Veliki Rastovac te Energetskoj obnovi zgrade društvenog doma i zgrade Općine Crnac. Načelnik Općine Crnac Mato Damjan potpisao je ugovore s izvođačima radova, Zajednicom ponuditelja: IDM-Gradnja d.o.o. i Termoelektro, obrtom za instalaterske radove iz Našica za radove na dječjem vrtiću, a za energetsku obnovu s IDM-Gradnjom d.o.o. iz Našica, dok je za stručni nadzor nad oba objekta ugovore potpisao s tvrtkom Standing d.o.o. iz Virovitice.

Vrijednost radova na Izgradnji i opremanju Dječjeg vrtića Veliki Rastovac iznosi 3.158.971,25 kuna s PDV-om, dok nadzor iznosi 40.000 kuna. Bit će to šesti dječji vrtić od jedanaest, koliko se gradi i koliko će se graditi na području Virovitičko-podravske županije sredstvima Ministarstva poljoprivrede. Inače, za energetsku obnovu zgrade društvenog doma i zgrade Općine Crnac vrijednost radova iznosi 747.837,50 kuna, te nadzor 21.000,00 kn. Osim toga, načelnik Općine Crnac Mato Damjan potpisao je i ugovor o izvođenju radova na izgradnji pješačkih staza u naselju Crnac – Zrinska ulica. Ugovor je potpisao s tvrtkom Prijevoz i trgovina Tomislav i Slavko Uremović d.o.o. iz Našica. (www.icv.hr, žđl)

Share Button