Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. svibnja 2019.

Sve je spremno za 2. Papuk extreme challenge, prijave su otvorene do 26. svibnja

Organizacijski tim festivala Papuk Extreme Challenge održao je konferenciju za medije navedenog festivala. U uvodu je predstavljen vizualni identitet festivala, a potom su organizatori pojedinih utrka pokušali dočarati sportove i discipline koje će činiti ovogodišnji PEC. Predstavili su se tako članovi klubova organizatora Plivački klub Orahovica i Biciklistički klub Weekend Warriors iz Osijeka, zatim Baraber extreme team iz Belišća te Udruga za body building i fitness ”Underground gym” Orahovica, a u ime donatora obratila se voditeljica marketinga PP Orahovica Katica Petkov:

– Ove godine pripremili smo još veći broj sadržaja ne samo za natjecatelje već i za posjetitelje koji se mogu uključiti u pojedina natjecanja bez prijave, tu smo dakle pripremili zabavne i atraktivne igre. Naš klub je evo ove godine preuzeo ulogu organizatora uz Plivački klub ”Orahovica” i Grad Orahovicu te Turističku zajednicu grada i zapravo sam ponosan što smo dio ove priče. Posla je puno, organizacija je zahtjevna no uz prošlogodišnju direktorice, a ove godine koordinatoricu PEC-a Adu Tikvan, sve je puno lakše – kaže direktor festivala Andrej Flauder iz BK Weekend Warriors Osijek.

Do kraja prijava je ostalo još 10-ak dana (do 26. svibnja), a 2. Papuk extreme challenge će se održavati od 7. do 9. lipnja.

– Pozivam sve koji se još nisu prijavili da odu našu web stranicu i ispune prijavnicu kako bi sudjelovali u festivalu koji će dočarati našu prekrasnu Slavoniju i orahovici. Ove godine očekujemo još više sudionika nego prošle godine kada se brojka kretala oko 1000 jer sada su svi uspjeli upoznati ljepote, adrenalin i posebnosti koje pružaju orahovačkoj Jezero i okolica. Uz sport, dajemo sve od sebe da prezentiramo i gastronomiju, glazbu, kulturu, a bit će ti niz zanimljivih i edukativnih predavanja – zaključila je koordinatorica Ada Tikvan.

I ova konferencija za medije je pokazala da i ove godine glavnu riječ oko organizacije vode mladi koji su pokazali da su više nego spremni, puni elana i ideja da bi jednu ovakvu odličnu priču doveli do savršenstva. (www.icv.hr, vg, Fotografije: Vladimir Grgurić)

Share Button