Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. travnja 2019.

Donacija zaposlenika Županije i svih institucija Virovitičko-podravske županije Socijalnoj samoposluzi ”Djelo ljubavi” Virovitica

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije i ove je godine organizirao uskršnju akciju prikupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” u Virovitici.

– Kao i prijašnjih godina, u ovoj akciji, uz župana Igora Androvića i njegove zamjenike, sudjelovali su svi zaposlenici Virovitičko-podravske županije kao i svih županjskih institucija. Oni su kroz tjedan dana, ponaosob, donosili namirnice koje su najpotrebnije korisnicima i tako je prikupljena ova vrijedna donacija – istaknula je Melita Ilakovac, predsjednica županijskog Savjeta mladih, koja je uz članove Savjeta mladih VPŽ i županijske djelatnike, predala donaciju Socijalnoj samoposluzi ”Djelo ljubavi” Virovitica. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac, zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica djeluje na području grada Virovitice i susjednih 5 općina. U prikupljanje hrane i potrepština, uz volontere, uključile su se i mnogobrojne udruge, osnovne i srednje škole, Župa sv. Roka Virovitica… Na čemu su se u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica posebno zahvalili. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button