Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. ožujka 2019.

Marta Šelimber iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica, u intenzivnom make-upu je najbolja u Hrvatskoj

Marta Šelimber, učenica 4. godine smjera kozmetičar Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici pobjednica je ovogodišnjeg natjecanja „Pop Of Color“ Učilišta Profokus, koje se održalo na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Beauty & Hair Expo Zagreb 2019.

Marta Šelimber na ovo je amatersko natjecanje, koje se održava po 13. put i okuplja učenike srednjih škola sudjelovala u ozbiljnoj konkurenciji s kandidatima iz cijele Hrvatske, ali i susjedne Slovenije. Na natjecanju su kandidati morali pokazati svu maštovitost i stručnost pri odabiru intenzivnih i kontrastnih boja, u okviru zadane teme. Marta je, prema mišljenju žirija, taj zadatak izvrsno odradila. Model joj je bila Klara Sabo, a mentorica Nikolina Pinc.

– Moram pohvaliti Martu koja je pokazala zaista veliku kreativnost u osmišljavanju make-upa, a zatim i oduševila žiri tijekom samog rada. Bazirala se na sve što treba – od pravilnog tena i odabira boja za oči i usne te tehniku njihovog nanošenja na lice. Marljivo se pripremala na nastavi unatrag nekoliko tjedana, kako bi danas mogla pokazati svoje znanje i talent i drago nam je što smo ove godine kao škola prvi u Hrvatskoj i što se sav trud u pripreme isplatio – ponosno je poručila mentorica Nikolina Pinc. (www.icv.hr, mlo, foto: privatni arhiv)

Share Button