Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. ožujka 2019.

Fotogalerija: Kristina Horvat, Milena Đurđević i Laura Turkalj su prvakinje Hrvatske, doznajte tko je od naših predstavnica osvojio srebro i bronce prvog dana državnog prvenstva u Pitomači

Ovaj vikend se, u organizaciji Powerlifting kluba Maksimum, u Pitomači održava 8. Državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu. Natjecanje se održava u sportskoj dvorani OŠ Petar Preradović, a već prvog danas, sjajne rezultate ostvarile su predstavnice iz Virovitičko-podravske županije, koje brane boje Maksimum (Pitomača) i Virovitice.

Tako je Kristina Horvat (PLK Virovitica), u kategoriji do 72 kilograma osvojila zlato. Zlatna je i Milena Đurđevića (PLK Virovitica), u Master kategoriji do 72 kg. Izidora Popović (PLK Virovitica) je u Open kategoriji do 63 kg, osvojila srebro. U istoj kategoriji Iva Viličnik (Maksimum Pitomača) je bila brončana, a broncu je u Open kategoriji osvojila i Polona Veršec iz maksimum Pitomača (do 52 kg). U kategoriji kadetkinja, Laura Turkalj (PLK Virovitica) je najbolja u Hrvatskoj do 57 kg). Nastavak Prvenstva Hrvatske je u nedjelju i rezerviran je za bench press. Početak natjecanja je u 11,00 sati. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button