Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. veljače 2019.

Župani Koren i Andrović razgovarali o nastavku uspješne suradnje vezane za Međunarodni sajam Viroexpo

Župani Koren i Andrović razgovarali su o nastavku uspješne suradnje, koja se prije svega odnosi na međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na kojemu već godinama svoje proizvode i usluge uspješno predstavljaju poduzetnici i obrtnici iz Koprivničko–križevačke županije. Župan Andrović predložio je produbljivanje te gospodarske suradnje tako da Koprivničko-križevačka županija sljedeće godine postane županija partner Sajma, a bilo je riječi i o povezivanju preko projekata prekogranične suradnje.

Dvije županija, Koprivničko-križevačka i Virovitičko-podravska, odlično surađuju i po pitanju prometne infrastrukture, a župani Koren i Andrović nedavno su obišli novoasfaltiranu cestu koja spaja Malu Črešnjevicu i Kozarevac koja će značajno doprinijeti povezanosti dviju županija, kako kroz župe Varaždinske i Požeške biskupije, tako i kroz otvaranje novih mogućnosti za razvoj turizma.

Na kraju sastanka, župan Koren je županu Androviću i suradnicima zahvalio na dolasku i dosadašnjoj suradnji te su dogovoreni novi sastanci na kojima će biti riječi o realizaciji planiranih aktivnosti. Originalni tekst možete vidjeti ovdje. (www.epodravina.hr)

Share Button