Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. veljače 2019.

Fotogalerija 22. dječji maskenbal u Virovitici: Bilo je tu mnoštvo Spidermana, Batmana, princeza i vještica, vampira i majstora, pčelica i krokodila, likova sa svjetlećim mačevima, nekoliko robota, ali i jedan Hulk

U organizaciji Društva Naša djeca Virovitica, Turističke zajednice grada Virovitice, Grada Virovitice i Savjeta mladih grada Virovitice, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić održan je 22. virovitički dječji maskenbal.

Bilo je tu mnoštvo Spidermana, Batmana, princeza i vještica, vampira i majstora, pčelica i krokodila, kauboja, gusara i indijanki, likova sa svjetlećim maskama, nekoliko robota, ali i jedan Hulk. Vidjeli smo nastupe virovitičkih plesnih i pjevačkih skupina, zabavne igre pod voditeljskom palicom glumca Kazališta Virovitica Gorana Košija, a maškarama je ključ grada predao gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin. I tako su maškare zavladale parketom sportske dvorane u Virovitici, a kad ih je napuštala snaga, mogli su probati slasne krofne. (www.vpz.hr, www.virovitica.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button