Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. veljače 2019.

„Slatinska kraljica kolača“, Sandra Jadek u Solinu je osvojila Hrvatski kup s hladnim desertom na bazi badema, narandže i čokolade, njene slastice vidjet ćemo i na Viroexpu

I dok smo za nju govorili kao je „slatinska kraljica kolača“, Sandra Jadek sve više postaje „hrvatska kraljica kolača“. Sandra Jadek je u Solinu, osvojila Hrvatski kup i to joj je drugo prvo mjesto na ovom natjecanju, koje ima pet stanica. Prošle godine osvojila je Vinkovce.

– Pobijedila sam u kategoriji hladnog deserta. Tema je bila pripremiti desert od narandže, badema i čokolade. Složila sam im kupole. Biskvit je bio od badema, žele od marandže, mousse od tamne čokolade. Pripremila sam im i tortice, pekmez od narandže i još puno toga – nabrajala je sretna i radosna Sandra Jadek.

Žiri je bio oduševljen. Sandra je, inače članica Udruge kuhara grada Orahovice, lakoćom pobijedila u Solinu, a pred njom su još četiri stanice., Plitvice, Bjelovar, Vinkovci i Pregrada. Bjelovar će vjerojatno preskočiti, jer se održava u vrijeme Viroexpa, a Sandra Jadek ne preskače Viroexpo. Tako ćemo na 24. međunarodnom sajmu Viroexpo, koji će se održavati od 15. do 17. ožujka u Virovitici kušati kolače „hrvatske kraljice kolača“, naše Sandre Jadek. (www.vpz.hr, Fotografije: Facebook)

Share Button