Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. veljače 2019.

Iz Virovitice u vrhu svijeta: DesignRush, portal koji pomaže brojnim poduzećima da pronađu idealnog IT partnera za rad, Plavu tvornicu je svrstao u TOP 10 svjetskih development agencija

DesignRush je portal koji pomaže brojnim poduzećima da pronađu idealnog IT partnera za rad. Nude mogućnost usporedbe najboljih lokalnih i globalnih agencija prema stručnosti, veličini i klijentima. I DesignRush objavio je TOP 25 svjetskih development agencija, a na desetom mjestu je naša, Plava tvornica iz Virovitice, inače dobitnici godišnjeg priznanja Virovitičko-podravske županije.

DesignRush je radio istraživanje na temu kako povećati broj skidanja mobilnih aplikacija i uz taj članak su pridružili istaknute tvrtke diljem svijeta. I tako, u TOP 25 development agencija, uvrstili su i Plavu tvornicu.

– Ova nagrada nam je dala vjetar u leđa i nagradila za sav trud koji smo uložili kako u marketinške napore tako i u razvoj znanja i vještina naših zaposlenika koji su svojim radom osigurali kvalitetu naših aplikacija. Nastavljamo dalje istim radom i nadamo se još ovakvim priznanjima – podcrtala je voditeljica marketinga Plava tvornice Ana Musa.

Inače, Plava tvonica je od prvih dana stanovnik Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije. Originalni tekst možete pročitati ovdje. (www.vpz.hr, am, Fotografija: Facebook)

Share Button