Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. siječnja 2019.

Dobra suradnja PU virovitičko-podravske i Veterinarske službe iz Virovitice, zahvalnice dobili Istvan Karacsonyi i Mirjana Grahli Sertić

U prostorima PU virovitičko-podravske, upriličena je svečanost dodjele Zahvalnica povodom dobre suradnje, između Službe veterinarske inspekcije, Odjel – veterinarski ured Virovitica i Granične policije, PU virovitičko-podravske. Kako je naglašeno na prijemu dvaju viših veterinarskih inspektora, PU virovitičko-podravska je sukladno zadaćama i ciljanim mjerama u razdoblju od 1. studenoga 2017. godine do 31. prosinca 2018. godine, provela detaljan pregled 1599 vozila na Graničnom prijelazu Terezino Polje, kojom prilikom je obuhvaćeno i 128 osoba.

Isto tako u navedenom periodu evidentirano je 11 slučajeva krijumčarenja preko državne granice, među kojima je 8 slučajeva bilo iz domene Prekršaja iz Zakona o Veterinarstvu. Zahvalnice za izuzetno dobru dosadašnju suradnju, između dvaju Ministarstava i službi, višim veterinarskim inspektorima, Istvanu Karacsonyiju i Mirjani Grahli Sertić, uručio je načelnik PU Siniša Knežević. (viroviticko-podravska.policija.hr)

Share Button