Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. prosinca 2018.

Stiže nova jaka promjena, ledeni val i snijeg: Zoran Vakula otkriva što nas sve čeka, a najavio je i mogućnost „bijelog Božića“

Od ponedjeljka do srijede prevladavat će uglavnom suho i barem djelomice sunčano, a u četvrtak stiže nova promjena vremena. Kako piše Zoran Vakula za HRT, stiže naoblačenje s kišom, mjestimice i snijegom, uz stvaranje snježnog pokrivača – i to ne samo u gorju. Bit će i osjetno hladnije. U ponedjeljak će biti sunčano uz promjenljivu naoblaku. Još je moguće vrlo malo kiše, uglavnom u unutrašnjosti, stoji u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 3, a najviša dnevna od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva. U unutrašnjosti od ponedjeljka do sredine tjedna djelomice sunčano i hladnije. U utorak slabih oborina, i to uglavnom snijega, može biti većinom na istoku i u gorju. U četvrtak prolazno naoblačenje s kišom i snijegom, a moguće je i stvaranje snježnog pokrivača, i to ne samo u gorju. Jutra će od utorka biti hladna, s negativnom temperaturom zraka. Inače, Zoran Vakula najavio je i „bijeli Božić“, o čemu više možete vidjeti ovdje (www.vecernji.hr, www.index.hr, www.hrt.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button