Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. prosinca 2018.

VIDRA: Općina Sopje dobila odluku o rezultatu administrativne kontrole za izgradnju dječjeg vrtića vrijednog 5.300.601,25 kuna

Općina Sopje dobila je pozitivnu odluku o rezultatima administrativne kontrole za Podmjeru 7.4. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« – za provedbu tipa operacije 7.4.1. »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« sektor dječji vrtići koji je raspisalo Ministarstvo poljoprivrede.

Projekt se odnosi na izgradnju dječjeg vrtića u naselju Sopje (Općina Sopje), ukupne tlocrtne površine 394,75 m2. Temeljem kriterija odabira Korisnik iz točke I. ove Odluke ostvaruje 88 bodova i intenzitet potpore u visini od 100 %, a procijenjeni iznos potpore iznosi 5.300.601,25 kuna. Projekt je u suradnji s Općinom Sopje izradila razvojna agencija Vidra. (www.ravidra.hr)

Share Button