Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

03. prosinca 2018.

Fotogalerija: Ordinacije opće i dentalne medicine, kao i ona za patronažnu sestru, uskoro će otvoriti svoja vrata u novoj ambulanti Doma zdravlja u Čađavici

Ordinacije opće i dentalne medicine, kao i onaj za patronažnu sestru, uskoro će otvoriti svoja vrata u novoj ambulanti Doma zdravlja u Čađavici. Prije nešto više od godinu dana, župan Igor Andrović, uz načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića i tadašnjeg ravnatelja Doma zdravlja VPŽ, danas člana Uprave Hrvatskih šuma, Igora Fazekaša, označio je početak radova na novoj ambulanti.

Radovi su završeni, očekuju se još potrebne dozvole i uskoro će novi Dom zdravlja u Čađavici primiti prve pacijent, koji inače, dolaze iz svih naselja ove općine. Zajedničkom sinergijom, projekt su provele, Virovitičko-podravska županija, Doma zdravlja VPŽ i Općine Čađavica, a ukupna vrijednost procijenjena je na oko 1,800.000,00 kn. Radova je izvela tvrtka Građevinarstvo Horvat.

– Županija kao osnivač zdravstvenih ustanova nastavit će i nadalje ulagati u zdravstveni sektor, kako bi svi žitelji naše županije imali što bolju zdravstvenu brigu i skrb, bez obzira živjeli u većim ili manjim sredinama – podcrtao je župan Igor Andrović.(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button