Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

02. prosinca 2018.

Virovitičanka Sanja Mijac izdala kuharicu “Iz života Domaćice”, VT predstavljanje bit će u subotu 15. prosinca u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“

Najpopularnija hrvatska gastro blogerica, Virovitičanka Sanja Mijac, u Zagrebu je predstavila svoju prvu knjigu – autorsku kuharicu pod nazivom “Iz života Domaćice”. Predstavljanje je održano u zagrebačkom restoranu Figa Garden by Henrik, a virovitičko “upoznavanje” održat će se u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” u subotu, 15. prosinca u Chocolate cafeu od 10,00 do 12,00 sati. Unutar tvrdog uveza kuharice nalazi se 320 stranica punih recepata, fotografija i priča, a istu možete naručiti i online, preko bloga Domacica.com.hr.

– Oduvijek sam sanjala o kuharici koja će u sebi kriti domaća jednostavna jela i deserte, kuharici koja će ljudima poslužiti kao inspiracija, ali i kao mjesto iz kojeg će izvući dobar i provjeren recept za sve prilike. Tako je nastala ova knjiga pred vama – kuharica na 320 stranica u kojoj se isprepliću godišnja doba jedne domaćice. Neki recepti su u njoj pisani da vam promijene svakodnevicu i da na vaš stol donesu nova jela koja će se udomaćiti i postati dio vaših domova, dok su neki pisani samo da vas izgledom i mirisom podsjete na djetinjstvo u ove odrasle dane – rekla je o knjizi autorica Sanja Mijac.

47233957_1922176451235148_5445157497759334400_o

Inače, u izdanju Virovitičko-podravske županije, Sanja Mijac je sudjelovala u izradi dviju “kuharica” – Gastro putovanje Virovitičko-podravskom županijom i Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom.  (virovitica.info, www.vpz.hr, Fotografije: Facebook)

Share Button