Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. studenoga 2018.

Udruga gradova RH u Virovitici je provela jednodnevnu obuku članova savjeta mladih s područja Virovitičko-podravske županije

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj provela je jednodnevnu obuku članova savjeta mladih s područja Virovitičko-podravske županije u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica. Obuka je bila namijenjena članovima županijskih, gradskih i općinskih savjeta mladih, ali i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade, vijećima učenika te zainteresiranoj javnosti općenito.

Obuci su prisustvovali članovi Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, gradova, Virovitica i Slatina, općina, Suhopolja i Pitomače, a program se sastojao od tri modula, i to: Sustav lokalne i područne (regionalne) samouprave, Zakon o savjetima mladih te Odnosi izvršnih čelnika, predstavničkih tijela i savjeta mladih. Svrha provedene obuke je bila osigurati trajnu platformu za razmjenu iskustava i dobrih praksi koje mladi iz savjeta mladih, i brojnih organizacija koje rade s mladima, mogu razmijeniti i podijeliti sa svojim kolegama. (www.vpz.hr, mi)

Share Button