Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

05. studenoga 2018.

Fotogalerija: U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održana je sjednica Županijske skupštine VPŽ


U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedavanje Mirana Janečića, nazočnost virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i njegovih zamjenika, Marija Klementa, Darka Žužaka i Igora Pavkovića, pročelnika, direktora i ravnatelja županijskih upravnih odjela i institucija, održana je sjednica Županijske skupštine VPŽ, održana je sjednica Županijske skupštine VPŽ.

Na sjednici je donesena Odluka dopunama Odluke o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika u upravnim tijelima Virovitičko-podravske županije. Razmatran je i usvojen Polugodišnji izvještaj o ostvarivanju Proračuna Virovitičko-podravske županije za razdoblje siječanj – lipanj 2018. godini, a usvojeno je i Izvješće o radu župana Virovitičko-podravske županije za razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2018. godini. Istodobno je usvojen Program rada Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu, a prihvaćena je i Informacija o upisu učenika u I. razred srednje škole na području Virovitičko-podravske županije u školskoj 2018./2019. godini, kao i informacija o održanim natjecanjima i smotrama učenika osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije u školskoj 2017./2018. godini.

Istodobno su skupštinari prihvatili Zaključak o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Opće bolnice Virovitica o davanju prethodne suglasnosti ravnatelju za zaključenje ugovora o pružanju usluga tjelesne zaštite. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button