Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. listopada 2018.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović redovna je podrška braniteljskoj populaciji

U privremeni ured predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, u Salu za sastanke Virovitičko-podravske županije bili su pozvani i predstavnici braniteljskih udruga Virovitičko-podravske županije. Rezultat susreta s Predsjednicom bio je i više nego dobar, što nam je potvrdio i predsjednik Županijskog odbora za hrvatske branitelje, ujedno i predsjednik Županijske Hvidre Mato Bubaš.

– Upoznali smo Predsjednicu s nekim zbivanjima u Domovinskom ratu u našoj županiji, s pozicije onih koji su sudjelovali u njemu i onih, kao što je to Udruga udovica poginulih branitelja i Udruga roditelja poginulih branitelja, čiji su muževi ili djeca u Domovinskom ratu dali svoj život. Iako nismo ulazili u problematiku prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, Predsjednica nam je dala podršku pri ostvarivanju svih naših ciljeva – rekao je Mato Bubaš.

Na sastanku je nazočio i predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga Grada Virovitice Zvonko Kožnjak. Na kraju su predstavnici braniteljskih udruga zajedno s predsjednicom Grabar Kitarović i drugim nazočnima, među kojima je bio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, odali počast na Spomen obilježju hrvatskim braniteljima na Gradskom groblju u Virovitici. (www.icv.hr, bs, Fotografije: predsjednica.hr, Kristijan Toplak)

Share Button