Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. rujna 2018.

Fotogalerija: Održana sjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije na kojoj je jednoglasno usvojen Program rada za 2019. godinu

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, održana je 3. sjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije. Tom prilikom predsjednica Savjeta Melita Ilakovac prezentirala je županu Igoru Androviću i pročelnici Ureda župana, Jasni Abramović, aktivnosti koje su odrađene od srpnja do rujna ove godine, kao i Program rada za 2019. godinu koji je i na sjednici jednoglasno usvojen.

Članovi Savjeta mladih sudjelovali su u brojim aktivnostima kao što su organiziranje vršnjačke parlaonice u Virovitici, sudjelovanje na Početnoj konferenciji za projekt po nazivom „LAGAam – Lokalna akcijska grupa – aktivni mladi“, prigodno obilježavanje Međunarodnog dana mladih, sudjelovanje na prvoj radionici radne skupine za reviziju Strategije ljudskih potencijala Virovitičko – podravske županije. Održan je i prvi sastanak s predstavnicima Zavoda za javno zdravstvo „Sveti rok“ Virovitičko-podravske županije, a koji je vezan za projekt „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“.

Program rada za 2019. godinu obuhvaća niz različitih aktivnosti od kojih će se zadržati neke od dosadašnjih kao što su organiziranje panel rasprave s mladim poduzetnicima, obilježavanje međunarodnog dana mladih, organiziranje humanitarnih aktivnosti i drugo. Neke od novih aktivnosti su održavanje sjednice svih savjeta mladih osnovanih na području općina i gradova na području Virovitičko – podravske županije, sudjelovanje u projektu „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“, organiziranje foto izložbe, obilježavanje Dana sjećanja na žrtve Grada Vukovara i Međunarodnog dana nenasilja… Program rada može se vidjeti ovdje. (www.vpz.hr, mi, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button