Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. rujna 2018.

OPG Gordane Pejić, zahvaljujući VIDRA-i, dobilo za 1.837.500,00 kuna za traktor, kombajn, plug, kultivator za kukuruz, tanjuraču, prskalicu, RTK sustav, laserski ravnjač zemlje…

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je Odluku o rezultatu administrativne kontrole za provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” sektor biljne proizvodnje.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Gordane Pejić iz Donjeg Bazija dobilo je Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu u kojoj je projekt pozitivno ocijenjen. Temeljem kriterija odabira Korisnica ostvaruje 81 bod i intenzitet potpore u visini od 50% ulaganja. Radi se o projektu ukupne vrijednosti 3.675.000,00 kn, od toga procijenjeni iznos potpore 1.837.500,00 kuna, a ulaganje će biti u traktor, kombajn, plug, kultivator za kukuruz, tanjuraču, prskalicu, prikolice, RTK sustav te laserski ravnjač zemlje. Projekt je u suradnji s Korisnicom prijavila VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.ravidra.hr)

Share Button