Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. rujna 2018.

Jesen u gradu održat će se 13. listopada, a Virovitičani će i ove godine moći uživati u bojama i plodovima jeseni

Šesta manifestacija „Jesen u gradu“ održat će se u subotu, 13. listopada u središtu Virovitice (kod sata). Odlučeno je to na sastanku Organizacijskog odbora manifestacije koji je održan u Gradskoj upravi, a kojem je, među ostalima, nazočila i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

Već tradicionalno i na ovogodišnjoj će se manifestaciji predstaviti učeničke zadruge škola s područja Virovitičko-podravske i okolnih županija, kao i virovitički Dječji vrtić Cvrčak te Kreativna udruga Unikat. Posjetitelji sajma tom prilikom moći će uživati u ukusnim plodovima jeseni i „mikeškom“ čaju, a za one najmlađe Kreativna udruga Unikat osmislit će zanimljivu tematsku radionicu.
Organizaciju manifestacije, koja će tematski biti u znaku bundeve i ove godine potpisuju Grad Virovitica, Ekološko društvo Virovitica i Flora VTC, suorganizator je Kreativna udruga Unikat, dok je pokrovitelj Turistička zajednica grada Virovitice.
Uz Vlastu Honjek – Golinac, sastanku su nazočile i direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević, predsjednica Ekološkog društva Virovitica Nedjeljka Županić, Ljubica Mihaljević iz Strukovne škole Virovitica, Jasna Baranjec – Keserica i Đurđica Giba ispred Kreativne udruge Unikat te Ljubica Vedrinski ispred Dječjeg vrtića Cvrčak.

Zainteresirani za sudjelovanje na šestoj „Jeseni u gradu“ mogu se obratiti Ekološkom društvu Virovitica i to Nedjeljki Županić na broj: 098/342-687 ili na e-mail: nedjeljka.zupanic@flora-vtc.hr. (virovitica.hr)

Share Button