Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. kolovoza 2018.

Za sve ljubitelje dobre zabave i adrenalina: U Virovitici otvoren Paintball klub

Ljubitelji dinamičnih sportova i adrenalina u Virovitici su jučer, 12. kolovoza došli na svoje. Na Šištatu, nedaleko od prostora Moto kluba „Kumovi“, otvoren je Paintball klub Virovitica. Nakon prezentacije opreme te terena koji je klubu osigurao Grad Virovitica, uslijedio je turnir u paintballu.

Vrijedni članovi uložili su trud te neiskorištenu zelenu površinu pretvorili u izvrstan prostor za zabavu, a u ovom sportu, koji predstavlja kombinaciju dječjih igara skrivača i rata uživali su mnogobrojni. Smijeha i dobre zabave nije manjkalo i nije bilo važno pobijediti… Među brojnima koji su uživali u ovoj taktičkoj sportskoj igri bili su i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, zamjenik župana Marijo Klement, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, zamjenik gradonačelnika Damir Marenić…

Predsjednik virovitičkog Paintball kluba Zlatko Dukarić zahvalio je Gradu Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji na pomoći i podršci u osnivanju kluba naglasivši da su u planu još brojne aktivnosti kako bi se na ovom prostoru osigurao kompletan team building. Među ostalim, u planu je i ljudski stolni nogomet, streličarstvo, nogomet, odbojka… (virovitica.hr)

Share Button