Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. kolovoza 2018.

Međunarodni dan mladih: Radionice Bojana Mihića “Zeleno i aktivno”, “Relaksacija smijehom” Marine Petrić te Ivane Bezak o izazovima društvenih mreža

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih, Udruga za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije Veranda / Info-centar za mlade Virovitica, organizirat će radionice namijenjene mladima od 15 do 30 godina. Tako će u utorak, 14. kolovoza, od 18,15 sati, u parku ispred Udruge Veranda, Bojan Mihić (instruktor fitnessa, Efficient Training Method instruktor i Precision Nutrition certificirani trener te član Udruge za promicanje kvalitete života Iskorak) održati radionicu Zeleno i aktivno: Prehrana i tjelesna aktivnost.

Cilj je ovoj aktivnosti potaknuti sudionike na brigu o tjelesnom zdravlju kroz međusobni dijalog te razmijeniti iskustva i navike. Sudionici će dobiti odgovore na pitanja vezana za temu uz motivirajuće smjernice i savjete za poboljšanje kvalitete života.

Osim radionice o prehrani i tjelesnoj aktivnosti, u Verandi će se u ponedjeljak, 13. 8. od 9,00 sati održati radionica Relaksacija smijehom pod vodstvom Marine Petrić, radne terapeutkinje i certificirane voditeljice relaksacije smijehom, dok će posljednji dan manifestacije, petak 17. 8., biti rezerviran za suočavanje s izazovima društvenih mreža, radionicu koju će voditi Ivana Bezak, pedagoginja, s početkom u 18,00 sati. Mladi, odaberite radionicu/radionice po svom ukusu i prijavite se za sudjelovanje putem Facebooka: https://www.facebook.com/events/243662472948318/ ili e-mailom: icm.virovitica@gmail.com. (veranda. icv virovitica)

Share Button