Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. srpnja 2018.

Fotogalerija: U organizaciji Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, te suradnjom s PRONI Centrom za mlade Osijek, održana je Vršnjačka parlaonica

U organizaciji Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, te u suradnji s PRONI Centrom za mlade Osijek, u Sali za sastanke održana je iznimno sadržajna Vršnjačka parlaonica. Bila je to kvalitetna razmjena mišljenja u kojoj se moglo doznati što mladi žele, koji su im ciljevi, kako poboljšati život mladim osobama novim sadržajima. Nazočne je u ime domaćina, Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije pozdravila predsjednica Melita Ilakovac, a mladi su se ovoj parlaonici odazvali s područja cijele Virovitičko-podravske županije. Vršnjačka parlaonica održana je u suradnji s PRONI Centrom za socijalno podučavanje / Regionalnim info-centrom za mlade Osijek.

Osim toga, govorilo se i koji sadržaji za mlade postoje na našem području, što im nedostaje, te kako mladi mogu utjecati na konstruktivne i kvalitetne promjene. Govorilo se i gdje pronaći informacije koje se tiču obrazovanja, neformalnog obrazovanja, mobilnosti u svrhu učenja, odnosno kako te informacije iskoristiti za svoju promjenu i promjenu u svom okruženju. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button