Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. srpnja 2018.

Javno savjetovanje o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva zainteresirane da se priključe javnom savjetovanju o Pozivu na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza.

Savjetovanja putem javne rasprave održat će se: u Šibeniku, u utorak 18. srpnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati (u AMADRIA PARK Hoteli Solaris 86, Dvorana Krka I), te u Zagrebu, u petak 20. srpnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati (u Hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Dvorana Ban Jelačić).

Osim toga, ključni dijelovi Uputa za prijavitelje objavljeni su na aplikaciji e-savjetovanja 9. srpnja 2018. godine, a savjetovanje traje 30 dana, odnosno sudjelovanje u obliku davanja komentara na objavljene dijelove Uputa za prijavitelje moguće je do 8. kolovoza 2018. godine.

MRRFEU će razmotriti i obraditi sve pristigle komentare, te objaviti njihov popis s pregledom prihvaćenih, djelomično prihvaćenih i odbijenih prijedloga, s kratkim obrazloženjem, u roku od najviše 15 radnih dana od isteka roka za savjetovanje odnosno najkasnije 23. kolovoza. 2018. godine. (razvoj.gov.hr)

Share Button