Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. srpnja 2018.

U organizaciji Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, te suradnjom s PRONI Centrom za mlade Osijek, održat će se Vršnjačka parlaonica

U organizaciji Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, te u suradnji s PRONI Centrom za mlade Osijek, u utorak 17. srpnja, održat će se Vršnjačka parlaonica.

U organizaciji Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije, te u suradnji s PRONI Centrom za socijalno podučavanje / Regionalnim info-centrom za mlade Osijek, u utorak 17. srpnja, u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije s početkom od 15,30 sati, održat će se Vršnjačka parlaonica.

Koji sadržaji za mlade postoje u tvojoj zajednici, a što nedostaje? Mogu li mladi i kako to promijeniti? Gdje pronaći informacije koje se tiču obrazovanja, neformalnog obrazovanja, mobilnosti u svrhu učenja? Kako te informacije iskoristiti za svoju promjenu i promjenu u svom okruženju? Imaš li prijedlog za poboljšanje života mladih u svojoj lokalnoj zajednici?

Bit će to dio tema o kojima će se govoriti na Vršnjačkoj parlaonici, u neformalnoj i opuštenoj atmosferi, s vršnjacima i mladim volonterima Info-centra za mlade Osijek. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail: melita.ilakovac@vpz.hr ili putem telefona 033/638-133. (www.vpz.hr)

Share Button