Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. srpnja 2018.

Zbog obilnog pljuska, Kino pod zvijezdama startalo u kinu

Vremenske prilike definitivno nisu bile saveznik Kina pod zvijezdama, manifestacije što se 4. godinu za redom odvija u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta, a u sklopu ”etoLjeta” što ga provode TZ grada i Grad Slatina.

Naime, prvog dana Kina pod zvijezdama, on je ipak održan, no ne na uobičajenoj lokaciji staroškolskog igrališta, već u udobnom ambijentu slatinskog kina. S obzirom na večernji pljusak koji je pogodio Slatinu, odluka o preseljenju pod siguran svod kino dvorane bila je pun pogodak ravnateljice učilišta i organizatora događaja. Prije projekcije filma najmlađi Slatinčani mogli su uživati u još jednoj zabavno edukacijskoj priredbi kazališta Šareni svijet iz Zagreba. Više i nije nova vijest da je 30-ak djece ponovno uživalo u interaktivnoj predstavi sjajne zagrebačke obiteljske kazališne družine. Što se tiče glavnog programa Kina pod zvijezdama film Osjećam se lijepa privukao je u slatinsko kino 50-ak posjetitelja.

Za njih su organizatori uz pomoć brojnih sponzora osigurali osvježenje, ali i poneki kvalitetan zalogaj, pa je ova prva večer, bez obzira na neželjeno preseljenje, u potpunosti zadovoljila filmske, kazališne, ali i one doslovne ”apetite” slatinske publike. Cugu i zalogaje osigurali su sponzori: Papizza, Pajo, Karlovačka pivovara, Consultem d.o.o., Cafe barovi Havana, Vertigo i Pinta te Frizerski saloni Elite, Best i Tina Čađavica.
Novi pokušaj održavanja Kina pod zvijezdama uslijedit će večeras od 21 sat, naravno na staroškolskom igralištu. Ako se opet nad Slatinu nadviju zloslutni oblaci, projekcija filma ponovno seli u veliku kino dvoranu Pou. U utorak je na rasporedu film Crveni pas: početak. Inače drugi najnoviji dio sage o plavo-crvenom ljubimcu koji će zasigurno ponovno pronaći put do srca svih kinoljubaca, posebice obitelji odnosno njihovih najmlađih članova. (dj / Foto: POU Slatina)

Share Button