Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. srpnja 2018.

Općina Pitomača subvencionira udžbenike za učenike prvih razreda Srednje škole Stjepana Sulimanca

Temeljem Sporazuma Općine Pitomača i Srednje škole Stjepana Sulimanca, ove školske godine svi učenici koji upišu prvi razred u pitomačkoj srednjoj školi ostvaruju pravo na subvenciju za kupnju udžbenika i školske opreme od Općine Pitomača u iznosu od 300,00 kuna.

Tako Općina Pitomača želi olakšati roditeljima čija djeca prvi put upisuju prvi razred srednje škole. Isplata subvencije od 300,00 kn će biti krajem kolovoza nakon što završe svi upisni rokovi o čemu ćete biti naknadno obaviješteni. Srednja škola Stjepana Sulimanca jedna je od najmodernijih i najboljih srednjih škola u Republici Hrvatskoj, čiji učenici uče u suvremenim prostorima i najmodernijim metodama, a model obrazovanja srednje škole u Pitomači poslužio je kao model za reformu strukovnog obrazovanja u cijeloj državi.

Općina Pitomača će isplatom 300,00 kn za kupnju udžbenika i školske opreme pomoći učenicima i roditeljima da se lakše pripreme za početak školske godine i time im olakšati polazak u ovu modernu školu. (Srednja škola Stjepana Sulimanca)

Share Button