Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. svibnja 2018.

Novi članovi Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije su umirovljenici iz Gradine i Rezovačkih Krčevina, obavljaju se pripreme za 8. susrete umirovljenika VPŽ

U Mjesnom domu u Rezovcu, održana je Skupština Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije, na kojoj su u članstvo primljene dvije udruge, Udruga umirovljenika općine Gradina, te Udruga umirovljenika vijeća mjesnih odbora Rezovačke Krčevine.

Skupštinom je predsjedavao predsjednik Matice umirovljeničkih udruga VPŽ Stjepan Virag. Govorilo se o 27. svibnju, kada će se na Virovitičkim ribnjacima, u organizaciji Virovitičko-podravske županije održati 8. susreti umirovljenika Virovitičko-podravske županije. Skupštini je nazočio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović i zamjenik župana Marijo Klement sa suradnicima. Župan Andrović je pohvalio odličnu suradnju koju Županija ima s umirovljeničkim udrugama, a vjeruje kako će ta suradnja biti na istom nivou i nadalje. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button